Opgevulde zoete paprika’s (De Flexikok 2)

In het kookboek De Flexikok 2 van Veerle De Brabanter staat op bladzijde 46 het recept Opgevulde zoete paprika’s. De bereidingstijd is 20 minuten en op de gril 10-15 minuten.

 

Klik hier voor de recensie van De Flexikok 2.

Ingrediënten

  • 4 zoete paprika’s
  • 200 g feta
  • Handvol cashewnoten
  • 2 eetlepels honing
  • Olijfolie
  • Verse kruiden
  • Handvol munt
  • Droge kruiden
  • Komijn
  • Peper en zout

 

Bereiding

  • Was de paprika’s. Snijd de hoedjes eraf en haal de zaadlijsten eruit.
  • Doe de feta, cashewnoten, de honing, munt, komijn, peper en zout en een scheutje olie in de blender en mix alles tot een gladbeslag.
  • Vul de paprika’s met het mengsel. Dit lukt het best met een spuitzak. Zet het hoedje er terug op.
  • Besprenkel met olijfolie.
  • Leg de paprika’s op een stuk aluminiumfolie op de barbecue en gril ze tot ze beetgaar zijn.

 

Tip

Versnipper wat gedroogde ham onder het fetabeslag.

 

Eet smakelijk!

 

Dit boek is te online te koop bij Bol.com, Klik op de onderstaande banner voor meer informatie.