In het kookboek Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld van Jean-Francois Mallet staat op bladzijde 194 het recept Spinaziecurry met ei.

 

 

 

Klik hier voor de recensie van Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld.

 

Ingrediƫnten

  • 4 eieren
  • 500 gram spinazie
  • 250 ml kokosmelk
  • 20 kerstomaatjes
  • 2 eetlepels kerrie
  • 4 naanbroden (vers of diepvries)
  • 1 eetlepel zonnebloemolie

 

Voorbereiding 5 minuten

Kook de eieren 10 minuten in kokend water en pel ze. Meng in een goed afsluitbaar bakje de kokosmelk, kerrie, in vier stukken gesneden kerstomaatjes en eieren. Bewaar in de koelkast.

 

Bereiding 3 minuten

Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een pan en bak de gewassen spinazie 1 minuut. Voeg het kerrie-eimengsel toe, breng aan de kook en laat 1 minuut koken op laag vuur. Voeg zout en peper toe en serveer het geroosterde naanbrood erbij.

 

Eet smakelijk!

 

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de link voor meer informatie. Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld